AODPR - Asociatia "ONOARE" a detectivilor particulari din Romania

telefon contact AODPR
AODPR - Asociatia ONOARE a detectivilor particulari din Romania
Buna seara,
Prin raportul MDRT aprobat de E. Udrea,ministrul in cauza admite faptul ca documentatia aprobata prin HCGMB 263/2008 se bazeaza pe date false.
La masurile aprobate,se evidentiaza anularea avizului ministerului fapt ce nu s-a intamplat pana astazi.Surprinzator 2 luni dupa aprobarea raportului in Martie 2010 doamna ministru achizitioneaza o vila in ansamblul rezidential Class Soseaua Pipera Tunari 1H vila M17.Din acest moment ea refuza sa urmareasca masurile aprobate in raport.De asemenea raporul privitor la abuzurile si eventualele fapte de coruptie ale ISC-Bucuresti zace pe masa ei,ea refuzand sa aprobe masurile din acest nou raport(masuri care contravin intereselor clientelei MDRT-SC Impact D&C). Mai mult decat atat Ministerul Dezvoltarii,desi recunoaste ca documentatia PUZ-Greenfield este ilegala ,sprijina cofinantarea centrului de sprijinire a afacerilor (bani UE)- titular proiect SC Millenium Consult Invest 2002 SA, centru avand locatia in Greenfield .Aceasta frauda pe bani comunitari se face cu stiinta doamnei ministru Udrea.
Proiectul a fost depus in martie 2010 (in aceeasi luna in care E.Udrea  a achizitionat vila in Class-ciudata coincidenta). si a primit aprobarea in noiembrie 2010.
Fac precizarea ca fraudele pe bani  comunitari sunt de competenta DNA, dar si aici avem procuror sef adjunct DNA ,locatar in Greenfield.
 De asemenea va transmit un alt raport privin grave infractiuni de mediu semnat de Laslo Borbely ,in urma presiunilor ,s-a renuntat la aplicarea masurilor aprobate .Dosarul a fost ingropat intr-un sertar .
            Va transmit pagina de pe site-ul dezvoltatorului care probeaza faptul ca Centrul de sprijinire al afacerilor beneficiaza de cofinantare europeana cu sprijinul MDRT ,cu toate ca prin raportul Corpului de control al doamnei ministru se evidentiaza foarte clar ilegalitatile care au stat la baza documentatiei Greenfield.
Cu stima,
Daghie Lucian
0722.359.979